Επέμβαση καθαρισμού – αποψίλωσης της ομάδας του ΣΠΑΠ και στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Αυτοδιοίκηση

Επέμβαση καθαρισμού – αποψίλωσης της ομάδας του ΣΠΑΠ και στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) υλοποιεί πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων σε περιοχές που υποδείχθηκαν από τον Δήμο  Χαλανδρίου, όπως στη Ρεματιά και σε άλλες αστικές περιοχές.

Την ομάδα του ΣΠΑΠ στελέχωναν εργαζόμενοι του Συνδέσμου, εξοπλισμένοι με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό, οι οποίοι συνεχίζουν να υλοποιούν πρόγραμμα αποψιλώσεων και καθαρισμού ξερών χόρτων εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Και σήμερα συνεχίζουμε το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων εδώ στη Ρεματιά Χαλανδρίου, με ομάδα εργαζομένων του ΣΠΑΠ, για να στηρίξουμε τον Δήμο Χαλανδρίου. Πρόκειται για άλλο ένα πρόγραμμα που αποτελεί τμήμα των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει για να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς πρόληψης σε όλους τους Δήμους μέλη του ΣΠΑΠ. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει όλο τον Μάιο και τον Ιούνιο να παρέχει εκ περιτροπής βοήθεια σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους μέλη του στους καθαρισμούς και αποψιλώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλλουμε σημαντικά πιστεύω,  στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων μελών μας που περιβάλλουν το Πεντελικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet