Δεκάδες καλλωπιστικά φυτά δώρισε στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης η Μ. Πατούλη
Ποιότητα Ζωής

Δεκάδες καλλωπιστικά φυτά δώρισε στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης η Μ. Πατούλη

Δεκάδες καλλωπιστικά φυτά παρέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μετά από εξασφάλιση χορηγίας, την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στον χώρο διεξαγωγής του Φεστιβάλ, σε εκπροσώπους του Δήμου, με σκοπό την αξιοποίησή τους.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της συμβούλου, «στηρίζει στην πράξη τη διαχρονικότητα και ιστορικότητα του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού, ενός άρρηκτα συνδεδεμένου εκπαιδευτικού και κοινωνικού θεσμού με την εξέλιξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης».

Το Άλσος Βαρβαρέσου τις επόμενες ημέρες θα γεμίσει παιδικά χαμόγελα και οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση μέσα από συμβολικές φυτεύσεις, δίνοντας το δικό τους αισιόδοξο χρώμα εκφραστικότητας και δημιουργικότητας.

Η κα Πατούλη, σε μια προσπάθεια, όπως σημειώνει, οργάνωσης και υλοποίησης συλλογικών δράσεων με έμφαση τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον με αφορμή τη διοργάνωση του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού, δηλώνει τα εξής:

«Το Φεστιβάλ Παιδιού είναι ένας διηνεκής και ζωντανός θεσμός για τον τόπο μας, για τη νεολαία μας. Οφείλουμε όλοι, από τον δικό μας τομέα ενασχόλησης, να προσφέρουμε ειλικρινά στην ενίσχυση, ανάδειξη και προαγωγή των αξιών που πρεσβεύει ο ιστορικότερος θεσμός του τόπου μας, για τα παιδιά, τις ιδέες τους και το περιβάλλον που ζουν και αναπτύσσονται. Με κοινωνικά, παιδαγωγικά και ανθρωπιστικά αντανακλαστικά μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής για όλους.

»Δημιουργία σημαίνει συλλογικό πνεύμα προσφοράς και αλληλεγγύης. Το Φεστιβάλ Παιδιού αποτελεί δημιουργία γόνιμων σκέψεων και ενωτικής διάθεσης εδώ και 40 χρόνια. Εύχομαι προσωπικά καλή ευόδωση των σκοπών του και περισσότερο όραμα για τα χρόνια που έρχονται!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet