Το μιούζικαλ – θρύλος «Το φάντασμα της όπερας» στη Ν. Ιωνία
Πολιτισμός

Το μιούζικαλ – θρύλος «Το φάντασμα της όπερας» στη Ν. Ιωνία

O Oργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας και το Studio Opera του Ωδείου Κλασικής & Σύγχρονης Μουσικής, προσκαλούν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 και ώρα 20:30, στον κινηματογράφο «Αστέρας», στο μιούζικαλ θρύλο «Tο φάντασμα της όπερας», με μουσική του Άντριου Λόϊντ Βέμπερ και στίχους του Τσάρλς Χαρτ, που είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Γάλλου συγγραφέα Γκαστόν Λερού (1868-1927).

Το μιούζικαλ πρωτοπαρουσιάστηκε στο West End του Λονδίνου το 1986 και κατόπιν στο Broadway το 1988. Είναι η πιο μακροχρόνια παράσταση που καταγράφηκε στην ιστορία του Broadway, αφού γιόρτασε στις 11 Φεβρουαρίου 2012 τις 10.000 παραστάσεις.

Σε αυτήν την παράσταση θα συμμετέχουν, εκτός από τους μαθητές της σχολής, και σπουδαίοι τραγουδιστές της Λυρικής μας Σκηνής.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει η διεθνούς φήμης σοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Σόνια Μιλένκοβιτς, η οποία εντυπωσίασε πέρσι με τη θαυμάσια δουλειά της στην παράσταση «Suor Angelica».

Στο πιάνο θα συνοδεύει ο κ. Σπύρος Σουλαδάκης.

«Είναι παραστάσεις απαιτητικές και αρκετά δύσκολες, ιδιαίτερα όταν παίζονται σε έναν χώρο που δεν πληροί τις κατάλληλες προδιαγραφές. Ωστόσο το αποτέλεσμα της περσινής παράστασης ήταν εντυπωσιακό και ενθουσίασε τους θεατές. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και φέτος» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σπύρος Αμανατίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet