Ταξιδεύουμε… πίσω στον χρόνο στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ταξιδεύουμε… πίσω στον χρόνο στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου

Την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου θα διοργανωθεί η ετήσια γιορτή με θέμα την αμερικανική κουλτούρα των χρυσών δεκαετιών 1940-60 και τίτλο «Βack in Time 2017».

Την εκδήλωση διοργανώνει για τρίτη φορά η Οργάνωση Κλασσικού Αυτοκινήτου, η Λέσχη ORCA, σε συνεργασία με το φόρουμ των Detroit Cruisers και με τη βοήθεια της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικής Μοτοσικλέτας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Στην περσινή εκδήλωση που είχε την ονομασία «Old School Meeting 2016», η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τους 4.000 επισκέπτες, με επισκέψεις από όλη την Ελλάδα.

Φέτος οι προσδοκίες είναι αυξημένες και αναμένεται να δώσουν το «παρών» περισσότεροι νοσταλγοί του vintage style. Σκοπός της εκδήλωσης είναι οι επισκέπτες να μεταφερθούν με μία νοητή χρονοκάψουλα στις δεκαετίες 1940-60, αναβιώνοντας τόσο τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες, όσο τη μουσική και το φαγητό της συγκεκριμένης εποχής.

Ειδικά η ORCA, έχει επιλέξει 30 κλασικά αυτοκίνητα και 15 κλασικές μοτοσικλέτες, που θα διαγωνισθούν για την καλύτερη αποκατάσταση και συντήρησή τους και θα ψηφισθούν από το κοινο.

Ακόμη θα υπάρχουν συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα (Boogie, Jive, Swing, Blues και Surf), DJs από τους καλύτερους της συγκεκριμένης μουσικής, σχολή χορού Rock n΄ Roll, άφθονα burgers, κρύες μπύρες, καθώς και λαχταριστά γλυκίσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Back in Time» έχει ως εξής:

16.30-17.30 Προσέλευση οχημάτων στο χώρο της εκδήλωσης
18.30-19.50 Steamrollers (Σχολή χορού Rock n΄Roll)
20.00-20.50 Jitterbugs (Rockabilly Rock n’ Roll)
21.00-21.50 Dirty Fuse (Surf music)
22.00-22.50 Dj NUA ( boogie-woogie, swing)
23.00-00.00 Theo and the Boogie Sinners (boogie-blues)

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει για το ζεύγος Βερτόπουλου, που εκπροσωπεί επάξια το Ίδρυμα «Φλόγα», το οποίο φροντίζει για την ανακούφιση της παιδικής νεοπλασματικής ασθένειας και θα έχει τον δικό του χώρο στην εκδήλωση, καθώς για τη συμμετοχή δύο Επαγγελματικών Λυκείων, που έχουν ως αντικείμενο τη μηχανολογία κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Μετά τα μεσάνυχτα το πάρτι συνεχίζεται στο μπαρ White Monkey.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Υπεύθυνος της εκδήλωσης: Στέφανος Φουρναράκης, μέλος του Δ.Σ. OR.C.A.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet