Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού… έντυσε την ελπίδα
Κοινωνία

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού… έντυσε την ελπίδα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Ντύνω την ελπίδα», μια πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια, βασισμένη σε μια ιδέα της προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού, Κατερίνας Γκούμα, με την καταλυτική συμμετοχή όλων των συλλόγων γονέων και των εκπαιδευτικών των δημοτικών σχολείων του Δήμου.

Τα παιδιά των σχολείων του Δήμου έντυσαν με αγάπη και ελπίδα αλλά παιδιά που έχουν ανάγκη, με την συγκέντρωση πάρα πολλών ρούχων, όμορφων και ποιοτικών.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Βίκυ Νικάκη, αλλά και σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου, έδωσαν στους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στους διευθυντές των σχολείων ευχαριστήριες επιστολές ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ανταπόκρισης για τη συγκέντρωση των ρούχων.

Ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί, επίσης, θερμά και όλους τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για βοήθεια συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και όλες τις υπηρεσίες για την άρτια διοργάνωση της δράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet