Συλλυπητήρια Μ. Διακολιού για τον θάνατο του Νίκου Θρουβάλα
Κοινωνία

Συλλυπητήρια Μ. Διακολιού για τον θάνατο του Νίκου Θρουβάλα

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του πρώην προέδρου του Συλλόγου Αναβρύτων Αμαρουσίου Νίκου Θρουβάλα εκφράζει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαίρη Διακολιού.

Συγκεκριμένα, σε συλλυπητήριο μήνυμά της σημειώνεται:

Τα θερμότατά μου συλλυπητήρια για τον θάνατο του Νικόλαου Θρουβάλα. Υπήρξε αγωνιστής και δε δίστασε, σε όλες τις εκφάνσεις της διαδρομής της ζωής του να υποστηρίζει σθεναρά και έντιμα την άποψή του, όποιον κι αν είχε απέναντί του. Εκπροσώπησε τους συνδημότες του στα Ανάβρυτα με σθένος και πυγμή σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους, κι εκείνοι του το ανταπέδιδαν δίκαια με την αμέριστη εμπιστοσύνη τους, εκλέγοντάς τον πρόεδρο του τοπικού Συλλόγου για έτη επί ετών.

Όμως, εκτός και πάνω από τη συμβολή του στα κοινά του Μαρουσιού μας, ο Νίκος Θρουβάλας περιέβαλε με απεριόριστη αγάπη και φροντίδα την οικογένειά του, μεταλαμπαδεύοντας, ως πατέρας και παππούς, τις αδιαπραγμάτευτες αξίες και αρχές του στην επόμενη από εκείνον γενιά.

Ήταν και θα είναι παράδειγμα και υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς για όλους μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet