Μήνυμα δημάρχου Βριλησσίων προς τους υποψηφίους στις Πανελλαδικές
Κοινωνία

Μήνυμα δημάρχου Βριλησσίων προς τους υποψηφίους στις Πανελλαδικές

Μήνυμα προς τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Βριλησσίων υποψήφιους για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση απευθύνει ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, με αφορμή την έναρξη των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος τονίζει:

«Στους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Με πίστη στις δυνάμεις σας και νηφαλιότητα θα αντιμετωπίσετε και αυτό το στοίχημα, που δεν είναι η κατάληξη, αλλά η αφετηρία μιας σπουδαίας διαδρομής. Γιατί η Παιδεία είναι μια συνεχής διαδικασία ανάπτυξης και καλλιέργειας της προσωπικότητάς σας και οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένα σταυροδρόμι για την οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών».

Μήνυμα προς τους υποψηφίους απευθύνει και η αντιδήμαρχος Παιδείας, Σοφία Χαντζάρα, στο οποίο σημειώνει:

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό στάδιο της μαθητικής διαδικασίας, το οποίο απαιτεί καλή προετοιμασία και πολλές θυσίες. Οι εξετάσεις αυτές, αν και αποτελούν σημαντικό σταθμό στην πορεία σας, δεν αποτελούν και την ύστατη ευκαιρία. Να στοχεύετε ψηλά και να κυνηγάτε με πάθος τα όνειρά σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet