Συνδρομή ΣΠΑΠ στην κατάσβεση πυρκαγιάς σε πολυχώρο στην Πειραιώς
Αυτοδιοίκηση

Συνδρομή ΣΠΑΠ στην κατάσβεση πυρκαγιάς σε πολυχώρο στην Πειραιώς

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συμμετείχε με εθελοντές και ένα όχημα στην προσπάθεια αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 σε κτήριο πολυχώρου επί της οδού Πειραιώς στην περιοχή Γκάζι στην Αθήνα.

Οι εθελοντές του ΣΠΑΠ συνέδραμαν το Πυροσβεστικό Σώμα που επιχειρούσε με 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα.  Η φωτιά ετέθη γρήγορα υπό έλεγχο και κατασβέσθηκε νωρίς το απόγευμα.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε σχετικά:

«Εθελοντές και όχημα του Συνδέσμου μας, βρέθηκαν στον τόπο της  πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, προκειμένου να συνδράμουν το Πυροσβεστικό Σώμα. Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να συμμετέχουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας που εδώ και χρόνια έχουμε αναπτύξει με τις Πυροσβεστικές Αρχές, αλλά και με τους Δήμους και Συνδέσμους Δήμων της Αττικής.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την εθελοντική ομάδα που συμμετείχε στην κατάσβεση. Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίζει να παρέχει κάθε βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, όταν και όπου αυτό είναι αναγκαίο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet