Επιστημονική ημερίδα για τη μαιευτική αιμορραγία από το ΙΑΣΩ
Επιχειρήσεις – Αγορά

Επιστημονική ημερίδα για τη μαιευτική αιμορραγία από το ΙΑΣΩ

Επιστημονική ημερίδα με θέμα «Μαιευτική Αιμορραγία: Από τη θεωρία στην πράξη», διοργανώνουν οι Κλινικές ΙΑΣΩ και ΡΕΑ, το Σάββατο 10 Ιουνίου  2017, στις 9:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 37-39).

Οι επιστημονικοί συνεργάτες των κλινικών ΙΑΣΩ και ΡΕΑ και εξειδικευμένοι γιατροί στον χώρο της Μαιευτικής και Γυναικολογίας θα παρουσιάσουν μέσα από την απεικόνιση και την παρουσίαση πραγματικών περιστατικών, τις τελευταίες εξελίξεις στη Μαιευτική Αιμορραγία.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση των μαιευτήρων / γυναικολόγων στην αιτία και την αντιμετώπιση της αιμορραγίας κατά την κύηση και τον τοκετό.

H Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας αποτελείται από τους κ.κ.: Αριστείδη Αντσακλή, MD, PhD, FRCOG (Hon.), καθηγητή Μαιευτικής / Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντή Τμήματος Ιατρικής Εμβρύου ΙΑΣΩ, Γεώργιο Δασκαλάκη, αν. καθηγητή Α΄ Μαιευτικής / Γυναικολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών και Σταύρο Φωτόπουλο, αντιπρόεδρο & επιστημονικό υπεύθυνο Κλινικής ΡΕΑ.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση της ημερίδας είναι δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet