«Ευχαριστώ» δημάρχου σε όσους εργάστηκαν για τον εορτασμό της Αγ. Τριάδος
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» δημάρχου σε όσους εργάστηκαν για τον εορτασμό της Αγ. Τριάδος

Πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 3 έως 5 Ιουνίου 2017 ο εορτασμός της Αγίας Τριάδος στην κεντρική πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης του Δήμου Πεντέλης.

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πεντέλης ευχαριστεί όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του πανηγυριού, καθώς, όπως τονίζει ο δήμαρχος, «όλα εξελίχθηκαν σύμφωνα με τη σχεδίαση και επιτεύχθηκαν οι στόχοι που είχαν τεθεί».

Συγκεκριμένα, και όπως επεσήμανε ο δήμαρχος:

  • Η κυκλοφορία στην πόλη δεν διακόπηκε ούτε λεπτό, παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη.
  • Η λιτάνευση της εικόνας έγινε με την αρμόζουσα λαμπρότητα χοροστατούντος του σεβασμιώτατου μητροπολίτου Θερμοπυλών κ.κ. Ιωάννη Σακελλαρίου, με τη συνοδεία και της Φιλαρμονικής που ο Δήμος Χαλανδρίου είχε την καλοσύνη να μας την παραχωρήσει και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό.
  • Δεν δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα με τους μικροπωλητές, όλα κύλησαν ομαλά σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε  στο Δημοτικό Συμβούλιο.
  • Την ώρα 05.30 της Τρίτης 6 Ιουνίου ο χώρος ήταν υποδειγματικά καθαρός αφού οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εργάστηκαν όλη τη νύχτα. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βριλησσίων που μας παραχώρησε τη σκούπα του για τον καθαρισμό του χώρου.
  • Το Εθελοντικό Κλιμάκιο ήταν, για άλλη μία φορά, σε συνεχή ετοιμότητα στο ΚΕΠΙΧ του Δήμου για να επέμβει εάν κάτι χρειαζόταν.

Σχετικά με τη διοργάνωση, ο δήμαρχος τόνισε «σας συγχαίρω για την άψογη λειτουργία σας που τιμά την αποστολή μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση και δίνει λύσεις στα θέματα του πολίτη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet