Με θετικά μηνύματα μπαίνουν στα εξεταστικά κέντρα στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Με θετικά μηνύματα μπαίνουν στα εξεταστικά κέντρα στον Δήμο Κηφισιάς

Μια ευχάριστη και διαφορετική έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Δήμου Κηφισιάς που ξεκινούσαν σήμερα τις πανελλαδικές εξετάσεις. Στα δύο εξεταστικά κέντρα, το 3ο Λύκειο Κηφισιάς και το Λύκειο Ν. Ερυθραίας, οι μαθητές και οι γονείς τους συνάντησαν μια πρωτότυπη «αφισοκόλληση» από post it χαρτάκια με θετικά μηνύματα  όπως «Καλή επιτυχία», «Μην σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός», «Καλημέρα, όμορφη μέρα!» κτλ.

Η δράση αυτή ήταν μια πρωτοβουλία της επιστημονικής ομάδας του Κέντρου Πρόληψης  των Εξαρτήσεων Πρόληψης και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής της Υγείας  «ΠΡΟΝΟΗ» και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς και το δίκτυο εθελοντών του Κέντρου Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ»,

H έμπνευση για τη συγκεκριμένη δράση προέκυψε από το #TheKalimeraProject, μια ιδέα τριών Αθηναίων που, πριν από περίπου τρία χρόνια, αποφάσισαν να γεμίζουν με θετικά μηνύματα όλη την πόλη, ώστε να κάνουν τους περαστικούς να χαμογελούν. Η επιστημονική ομάδα του Κ.Π. «ΠΡΟΝΟΗ», η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Τριανταφύλλου-Πιτίδη, οι εθελοντές και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κηφισιάς, Σταύρος Ζαμπάντης, εύχονται ολόψυχα στους μαθητές καλή επιτυχία και όλα τους τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

«Καλή επιτυχία»,«Μην σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά»…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet