Συγκίνησαν οι ερμηνείες μαθητών του 2ου Λυκείου Πεύκης στην «Αντιγόνη»
Πολιτισμός

Συγκίνησαν οι ερμηνείες μαθητών του 2ου Λυκείου Πεύκης στην «Αντιγόνη»

Συγκίνησαν οι ερμηνείες των μαθητών του 2ου Λυκείου Πεύκης στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» που παρουσιάστηκε στο ανοιχτό θέατρο Λυκόβρυσης, στο πλαίσιο μεταφεστιβαλικής δράσης του 40ού Φεστιβάλ Παιδιού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν με πραγματικό μεράκι και ενδιαφέρον, στη λυκειάρχη Ιωάννα Κουραμπέα, τον καθηγητή Χρήστο Κρητικό και τον σκηνοθέτη Θοδωρή Οικονομίδη δίνει ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, που, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «σταθερά στηρίζει κάθε ενέργεια, δράση και πρωτοβουλία πολιτισμού».

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης επισημαίνει σχετικά: «Ο Πολιτισμός μάς ενώνει και διατηρεί τη συνοχή στη μεγάλη μας οικογένεια στη Λυκόβρυση – Πεύκη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό που τα παιδιά του Δήμου μας αναγνωρίζουν, σέβονται και προσπαθούν πάντα στο πνεύμα του πολιτισμού, καθώς με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή συγκρότησή τους ως προσωπικότητες και ταυτόχρονα προάγουν με την προσπάθεια και τη δουλειά τους το σύνολο της ανάπτυξης του Δήμου μας στον συγκεκριμένο τομέα. Θερμά συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς τους, αλλά και σε όλους όσοι δρουν με βάση τις αξίες και τις πολιτισμικές αρχές και αξίες της ενότητας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet