«Βροχή» αλλαγών στο βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου
Αθλητισμός

«Βροχή» αλλαγών στο βόλεϊ του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου

Αρκετές αλλαγές σε όλους του τομείς έχουν αρχίσει να συμβαίνουν στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου, όπως ενημερωνόμαστε μέσα από την ιστοσελίδα του.

Πιο αναλυτικά, μετά από αρκετά μεγάλη πορεία στον Γυμναστικό Σύλλογο Χαλανδρίου και με ένα αρκετά σημαντικό έργο ως παρακαταθήκη σε αυτόν, η Ντίμη Ιωαννίδου «παραδίδει τη σκυτάλη» του εφόρου βόλεϊ σε δύο γνώριμα μέλη του συλλόγου, στους Γιώργο Σκουντούφλα, ο οποίος αναλαμβάνει αρχηγός της ομάδας βόλεϊ και στον Σπύρο Δήμα, ο οποίος αναλαμβάνει συντονιστής της.

Επίσης αλλαγές έχουμε και στον χώρο τον προπονητών. Έτσι προπονητής στην γυναικεία ομάδα, αλλά και στην πρώτη ομάδα των κορασίδων, αναλαμβάνει ο Σταμάτης Χαβιάρας, ο οποίος έρχεται στο Χαλάνδρι από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής κι έχει στο ενεργητικό του πολύ σημαντικές επιτυχίες. Έχει ξεκινήσει να στήνει την γυναικεία ομάδα του ΓΣΧ από τις αρχές του Απριλίου,  ώστε να είναι έτοιμη στην αρχή της νέας χρονιάς.

Νέα προπονήτρια θα έχει και η δεύτερη ομάδα των κορασίδων, μαζί με την πρώτη ομάδα των παγκορασίδων και αυτή θα είναι η Έλενα Κανελλοπούλου, η οποία ανέλαβε προπονήτρια από την 1 Ιουλίου, περνώντας αρκετές ώρες κοντά στις αθλήτριες, προσπαθώντας να γνωριστεί με αυτές, αλλά και να ξεκινήσει αρκετά νωρίς τις προπονήσεις τους.

Όχι καινούργιος αλλά πολύ σημαντικός στην ομάδα του Χαλανδρίου, με ένα μακροχρόνιο έργο στις ακαδημίες και πολύ αγαπητός στις μικρές αθλήτριες, ο Γιώργος Μπαλαγιάννης, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι κοντά στις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά μην ξαφνιαστείτε αν τον δείτε να προπονεί μεγαλύτερα τμήματα, αν αυτό κριθεί από τον σχεδιασμό των νέων τμημάτων αναγκαίο.

Τέλος, ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους απερχόμενους προπονητές, Λία Γκόγκου, Γιώργο Νικολογιάννη και Στέλιο Σημάτο, για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια και τους εύχεται καλή συνέχεια στον χώρο του βόλεϊ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet