Έκθεση αναλογικής φωτογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Πολιτισμός

Έκθεση αναλογικής φωτογραφίας από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ταξίδι στην κλασική φωτογραφία αποτελεί η φετινή Έκθεση Αναλογικής Φωτογραφίας που, για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής με εκθέματα από τη δουλειά των δασκάλων και των μαθητών των σχετικών τμημάτων του Δήμου.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, στις 21:00, στη Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας, Ηράκλειο Αττικής) όπου και θα φιλοξενηθεί έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Ώρες επίσκεψης -με δωρεάν είσοδο- από τις 18:00 έως τις 22:00.

«Ξεκινήσαμε μία γοητευτική προσπάθεια φωτογραφικής αναζήτησης, χωρίς προθέσεις αποτύπωσης αντικειμένων ή μεταφοράς και διάσωσης γεγονότων, αλλά με την περιέργεια και το πάθος να γνωρίσουμε και να αποκαλύψουμε τη μυστηριακή, ανορθολογική, επίδραση του φωτός και της κατανομής των τόνων στη διάταξη των αντικειμένων μέσα στο χώρο και το χρόνο, ανιχνεύοντας διακριτικά και με εσωτερικότητα στοιχεία της πραγματικότητας, που οδηγούν στη μεταμόρφωσή της», περιγράφει την Έκθεση ο δάσκαλος φωτογραφίας του Δήμου και διοργανωτής, Γιάννης Γαλάνης.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης, τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 22:00, θα προβληθεί η ταινία «Τα όνειρα» του Ακίρα Κουροσάβα (είσοδος ελεύθερη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet