Οι μαθητές του Δήμου Κηφισιάς… επιχειρούν
Επιχειρήσεις – Αγορά

Οι μαθητές του Δήμου Κηφισιάς… επιχειρούν

Οι αξιόλογες προτάσεις των μαθητών και των μαθητριών των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, στο μαθητικό συνέδριο προσομοίωσης των εργασιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Euroscola, θα παρουσιαστούν στο κοινό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, στις 20:00, στο αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Η φαντασία, το πνεύμα συνεργασίας, η διάθεση για επιχειρείν, αλλά και η καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών οδήγησε μαθητές και μαθήτριες πέντε σχολείων του Δήμου Κηφισιάς να συμμετάσχουν σε προγράμματα με  αξιόλογες προσπάθειες.

Συμμετέχουν τα σχολεία:

  • 1ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.
  • 2ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.
  • 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς.
  • Α΄ Αρσάκειου Τοσίτσειου Λυκείου Εκάλης.
  • Β΄ Αρσάκειου Τοσίτσειου Λυκείου Εκάλης.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, Βαγγέλης Αυλήτης, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Οργάνωσης, Προγραμματισμού και Πληροφορικής του Δήμου.

«Θα είμαστε όλοι εκεί για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας», σημειώνει ο Δήμος Κηφισιάς απευθύνοντας πρόσκληση προς τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet