Έρχεται… το 23ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού
Πολιτισμός

Έρχεται… το 23ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού

Το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός του Δήμου Παπάγου – Χολαργού ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι με ένα πλούσιο πρόγραμμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων από τον κόσμο  του θεάτρου, της μουσικής και της λαϊκής μας παράδοσης, αποτελώντας θεσμό, τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για όλη την Αττική.

Πνευματική και καλλιτεχνική δημιουργία θα πλημμυρίσουν το Κηποθέατρο Παπάγου, επιδιώκοντας πέρα από την ψυχαγωγία να τονίσουν τη σημασία του πολιτισμού στη ζωή μας.

Ο Δήμος προσκαλεί τους πολίτες να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα πολυποίκιλο, με εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσω της νέας ιστοσελίδας του Φεστιβάλ, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και μέσω της εφαρμογής του Φεστιβάλ για έξυπνες συσκευές, για άμεση ενημέρωση ‘festival Papagou cholargos’ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jupitee.festpapagou (google play & App Store).

Το 23ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τα δρώμενα του Φεστιβάλ σημειώνει:

Φίλες και φίλοι,

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού επενδύει στον πολιτισμό, γιατί ο πολιτισμός αποτελεί στοιχείο κοινωνικής συνοχής και σημείο αναφοράς της συλλογικής ταυτότητας ενός κοινωνικού συνόλου, αλλά ταυτόχρονα και μοχλό ανάπτυξης.

Ο καθιερωμένος καλλιτεχνικός θεσμός της πόλης μας, το «Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου – Χολαργού», έρχεται να λειτουργήσει ως πεδίο ανταλλαγής γνώσης, εμπειρίας και ιδεών, ως σημείο συνάντησης ατόμων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης, αλλά και επισκεπτών.

Σας προσκαλούμε και αυτό το καλοκαίρι να απολαύσετε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων υψηλής ποιότητας και αισθητικής, στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους στηρίζουν το θεσμό της πόλης μας και αυτό το καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet