Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Έρχεται για να… καθιερωθεί το «1ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου»

0
248 Προβολές

Το «1ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου», μια νέα πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που φιλοδοξεί να αγαπηθεί και να γίνει και αυτή θεσμός στην πόλη, ανοίγει τις πύλες του στη Βίλα Στέλλα (Σοφίας & Γαλήνης) από το Σάββατο 17 έως την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017. Σε αυτές τις πέντε ημέρες γιορτής για το βιβλίο, το Ηράκλειο θα υποδεχθεί συγγραφείς από διάφορα είδη λογοτεχνίας (παιδικό βιβλίο, μυθιστόρημα κ.ά.), οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα έργα τους, αλλά, προπάντων, θα ανταλλάξουν απόψεις με τους επισκέπτες στο πλαίσιο της θεμελίωσης ενός δημιουργικού διαλόγου αναγνώστη και πνευματικού εκφραστή.

Έτσι λοιπόν στο Φεστιβάλ, το οποίο υποστηρίζει η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, οι αναγνώστες, μικροί και μεγάλοι, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο του βιβλίου μέσα από την επαφή με τους συγγραφείς, οι οποίοι θα υπογράφουν τα βιβλία τους σε όσους το επιθυμούν.

Επιπλέον, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα γίνονται καθημερινά κληρώσεις για δωρεάν βιβλία στους επισκέπτες, τα οποία προσφέρουν οι εκδοτικοί οίκοι που συμμετέχουν.

Τα εγκαίνια του 1ου Ηράκλειου Φεστιβάλ Βιβλίου θα γίνουν το Σάββατο 17 Ιουνίου, στις 20:00, στη Βίλα Στέλλα.

Η είσοδος, φυσικά, τόσο στα εγκαίνια όσο και στις υπόλοιπες ημέρες του Φεστιβάλ, είναι ελεύθερη.

Το Φεστιβάλ θα λειτουργεί από το Σάββατο έως την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 22:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 6944 835537.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up