Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού στις 15 Ιουνίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου – Χολαργού στις 15 Ιουνίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στις 19:00, στο δημοτικό κατάστημα Χολαργού (Περικλέους 55).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επικύρωση των υπ΄ αριθμ. 06/2017 και 07/2017 πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
  2. Έγκριση διενέργειας δημοπρασίας εκποίησης κατεστραμμένων κάδων απορριμμάτων και ορισμός μελών επιτροπής εκτίμησης των υπό εκποίηση κάδων.
  3. Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του ΝΠΔΔ με την επωνυμία “ΔΟΚΜΕΠΑ”, καθώς και την προμήθεια γάλακτος για το προσωπικό του Δήμου και των ΝΠΔΔ με την επωνυμία “ΔΟΚΜΕΠΑ” και “ΔΟΠΑΠ”».
  4. Έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών Δήμου Παπάγου – Χολαργού και ΝΠΔΔ ΔΟΚΜΕΠΑ».
  5. Έγκριση διενέργειας Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με τίτλο «Φύλαξη και επιτήρηση των κτηρίων, εγκαταστάσεων και χώρων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού», με αρ. μελέτης 2017108.
  6. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
  7. Έκτακτη επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών.
  8. Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων για την προμήθεια διακριτικών ειδών (κονκάρδες, μπλουζάκια, καπελάκια κ.λπ. για τη μέριμνα Δημότη – Εθελοντή).
  9. Έγκριση πρακτικών της από 23.05.2017 συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.
  10. Διαγραφή τιμολογίων λόγω πενταετούς παραγραφής.
  11. Διαγραφή ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους: α) Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ), β) Πρόστιμο από παραβάσεις ΚΟΚ.
  12. Επιστροφή ατομικού οστεοφυλακίου.
  13. Έγκριση του από 12.05.2017 πρακτικού κλήρωσης υπαλλήλων, ως μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων του Δήμου.
  14. Έγκριση του από 02.06.2017 πρακτικού κλήρωσης υπαλλήλων, ως μελών Επιτροπών Παραλαβής Έργων του Δήμου.
  15. Έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και των όρων αυτής, για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας Εθνικής Αντίστασης και Παιδικής Χαράς Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού» και ορισμός ενός (1) εκπροσώπου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με τον αναπληρωτή του.
  16. Λήψη απόφασης για αλλαγή χρήσης του χώρου ιδιοκτησίας Αττικό Μετρό πλησίον του σταθμού «Εθνική Άμυνα».
  17. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Συντηρήσεις, επισκευές και ανακατασκευές πεζοδρομίων έτους 2016».
  18. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Διευθέτηση φρεατίων υδροσυλλογής οδών Βουτσινά – Ασπασίας – Τσιάκα, Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου».
  19. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση φθορών παιδικών χαρών 2016».
  20. Εξέταση αιτημάτων κοπής δένδρων.
  21. Έγκριση Β΄ αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), οικονομικού έτους 2017.
  22. Έγκριση Α΄ αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ), οικονομικού έτους 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet