Εντυπωσίασαν οι μικροί πιανίστες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Εντυπωσίασαν οι μικροί πιανίστες του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου

Για μια ακόμη χρονιά σημείωσε μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με τους μικρούς πιανίστες.

Στη συναυλία συμμετείχαν 34 μικροί πιανίστες, από το τμήμα μουσικής δωματίου με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Όσβαλντ Αμιράλης, το τμήμα μουσικών συνόλων junior με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Γιάννη Μυγδάνη και την κα Ελένη Καπνόριζα που έπαιξαν και τραγούδησαν και το τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής, μουσικής προπαιδείας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Νίκη Τσάμπρα, μαθητές του οποίου με αυτοσχέδιες φλογέρες που είχαν φτιάξει οι ίδιοι, έπαιξαν και τραγούδησαν.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους μαθητές και τους καθηγητές, καθώς και τη διευθύντρια του Ωδείου, Φωτεινή Κοσκόρου, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια του προγράμματος, αλλά και την κα Ελένη Χόζου.

Χαιρετίζοντας αυτή την όμορφη εκδήλωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου υπογράμμισε ότι «παρά τις οικονομικές αντιξοότητες, ο πολιτισμός δεν μένει πίσω και μάλιστα αναδύονται και νέες δυνάμεις, καθώς πάντα ο άνθρωπος βρίσκει τον τρόπο να εκφράζεται μέσα από την καλλιτεχνική δραστηριότητα και να δημιουργούνται νέοι πυρήνες πολιτισμού».

«Η αναβάθμιση της πολιτιστικής δραστηριότητας στον Δήμο Αμαρουσίου αποτελεί διακηρυγμένη προτεραιότητα της δημοτικής Αρχής. Είναι ευθύνη όλων μας, απέναντι στην τεράστια κληρονομιά μας, αλλά και γιατί βαθύτατα πιστεύω ότι ο Πολιτισμός είναι, κρίσιμο μέσο για την προβολή της χώρας και βάση, για την ανάπτυξή της», κατέληξε ο κ. Πατούλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet