Επιτυχημένη δράση μέτρησης σακχάρου σε πολίτες Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Επιτυχημένη δράση μέτρησης σακχάρου σε πολίτες Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δράση με στόχο τη μέτρηση των επιπέδων του σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και ενημέρωση για τη σωστή διατροφή, σύμμαχό μας στην καταπολέμησή του, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση.

Η δράση αποτέλεσε συνεργασία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που προώθησε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τον περασμένο Μάρτιο, με το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «Σισμανόγλειο – Αμαλία Φλέμιγκ» ΝΠΔΔ και το Νομικό Πρόσωπο ΚΟΙΠΑΠ του Δήμου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης έδωσε πρώτος το παράδειγμα της αξίας της πρόληψης συμμετέχοντας στη μέτρηση.

Όπως επισημαίνει ο κ. Τάσος Μαυρίδης: «Η πρόληψη σώζει και εμείς μεριμνούμε στην πράξη με συγκεκριμένες δράσεις στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε θερμά τους ιερείς της Αγίας Βαρβάρας Λυκόβρυσης για τη φιλοξενία και φυσικά τη διοίκηση και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του “Σισμανόγλειου” Νοσοκομείου. Με τη συγκεκριμένη πολιτική βούληση θα συνεχίσουμε με δράσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες με στόχο την περαιτέρω βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ευχαριστώ και τη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ, την πρόεδρο Άννα Ασπραδάκη και την αντιπρόεδρο Μαριάννα Μαμαλάκη που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και τις σχετικές ενέργειες του Δήμου, καθώς δρούμε όλοι μας με τον ίδιο κοινό στόχο: Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον δημότη και κάτοικο στη Λυκόβρυση – Πεύκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet