Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ εκδήλωση καθιέρωσης του Αμαρουσίου ως πρότυπης πόλης
Αθλητισμός

Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ εκδήλωση καθιέρωσης του Αμαρουσίου ως πρότυπης πόλης

Με τη μεγάλη εκδήλωση πολιτισμού η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 στις 7 το βράδυ στη Στοά Καλατράβα στο ΟΑΚΑ ξεκινάει το οδοιπορικό για την καθιέρωση του Αμαρουσίου ως παγκοσμίου προορισμού Τουρισμού Υγείας, Αθλητισμού και Επιχειρείν, ως πρότυπης πόλης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και πραγματοποιείται σε συνδυασμό με την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, του οποίου επικεφαλής είναι η δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης –Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη σχετική εκδήλωση υπογραμμίζει ότι «στόχος της Αυτοδιοίκησης είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας και η ανάδειξη του δημιουργικού προσώπου των τοπικών κοινωνιών».

Ειδικότερα επισημαίνει: «Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν στην αυριανή εκδήλωση η οποία αποτελεί μία προσπάθεια που αναδεικνύει το όραμα, την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα των δημοτικών αρχών, αλλά και των τοπικών κοινωνιών να πάμε κόντρα στην απαισιοδοξία και τη μιζέρια που χαρακτηρίζει την εποχή μας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν κι αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πόλεων».

Οι διοργανωτές έχουν στόχο να δημιουργήσουν ένα μοναδικό πολιτιστικό υπερθέαμα που θα δώσει μεγαλύτερη πνοή στο όραμα για μία καλύτερη χώρα και θα εμπνεύσει στο μέλλον τις προσδοκίες της νέας γενιάς.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα συμμετάσχει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος και 300 παιδιά από τμήματα χορωδιών.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο (είσοδος ελεύθερη), ενώ την παρουσίαση θα έχει ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης.

Συμμετέχουν οι παιδικές χορωδίες:

  • Σπύρου Λάμπρου (Διεύθυνση: Σπύρος Λάμπρου).
  • Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου – Ηρακλείου (Διεύθυνση: Εύη Χλωρού).
  • ConAnima (Διεύθυνση: Ιουλία Τζαννετουλάκου).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet