Γ. Σταθόπουλος: Καθ΄ όλα σωστή η διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης του απολογισμού
Πολιτική

Γ. Σταθόπουλος: Καθ΄ όλα σωστή η διαδικασία της ειδικής συνεδρίασης του απολογισμού

«Καθ΄ όλα σωστή» υπήρξε, όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, η διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, κατά την οποία παρουσιάστηκε ο απολογισμός έργου της δημοτικής Αρχής για το έτος 2016.

Απαντώντας σε ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κωνσταντίνου Τσιαμπά ο δήμαρχος σημειώνει:

Η αλήθεια για τη συνεδρίαση της 12ης Ιουνίου

Η διαδικασία στην ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής με θέμα τον απολογισμό του έτους 2016, που έγινε τη Δευτέρα 12.06.2017 στο 2ο Γυμνάσιο, υπήρξε καθ΄ όλα σωστή. Μετά την ομιλία του δημάρχου Ι. Σταθόπουλου, ακολούθησαν οι ομιλίες των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης (κατά σειρά: Βασ. Ζορμπάς, Βασ. Γιαννακόπουλος, Ανδρ. Γκιζιώτης και Αλ. Μουστόγιαννης) και στη συνέχεια ακολούθησαν οι τοποθετήσεις τεσσάρων πολιτών η πρώτη εκ των οποίων ήταν της Ένωσης Συλλόγων Γονέων.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δημοτικού συμβούλου Γερ. Βλάχου, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος μίλησε πρώτος από τους συμβούλους, έχοντας διευκρινίσει ότι θα ακολουθήσει σύμβουλος της αντιπολίτευσης όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια (με τον λόγο να δίνεται εναλλάξ σε συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης), υπήρξε αντίδραση από κάποιους συμβούλους οι οποίοι και αποχώρησαν. Η συνεδρίαση συνεχίστηκε και έληξε ομαλά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet