Εντυπωσιακή Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Εντυπωσιακή Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Εντυπωσιακή ήταν η Γιορτή Μαζικού Αθλητισμού που διοργάνωσε την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) στο Αθλητικό Κέντρο των οδών Νότου και Αιγαίου Πελάγους.

Οι εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών που «πλημμύρισαν» το Γυμναστήριο απόλαυσαν ένα τετράωρο πρόγραμμα Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, Μοντέρνων και Παραδοσιακών Χορών από τα παιδιά, τους εφήβους και τους ενήλικες των τμημάτων του ΠΑΟΔΑΠ που παρουσίασαν τη δουλειά τους όλου του χρόνου.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος δίνει συγχαρητήρια σε όλους: μαθητές, γυμναστές και καθηγητές και εργαζόμενους του ΠΑΟΔΑΠ, τόσο για τη δουλειά τους όσο και για τη γιορτή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γ. Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλ. Μουστόγιαννης και Ι. Μυλωνάκης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ Μ. Ριζκ-Καρακατσάνη, Β. Κουτσογιάννη και Κ. Αθανασούλης, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet