Αφιερωμένα στον Μ. Χαβιάρα τα «Grand Prix» Α.Ο. Αστέρα Πεύκης στο τραμπολίνο
Αθλητισμός

Αφιερωμένα στον Μ. Χαβιάρα τα «Grand Prix» Α.Ο. Αστέρα Πεύκης στο τραμπολίνο

Αφιερωμένη στη μνήμη του Πευκιώτη Μιχάλη Χαβιάρα είναι η σειρά «Grand Prix» του συλλόγου Α.Ο. Αστέρας Πεύκης στο τραμπολίνο.

Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 θα γίνουν οι βραβεύσεις στο γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης» («Μπαλόνι»).

Όπως ενημερώνει σχετικά η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης:

Αφιερωμένη στη μνήμη του Μιχάλη Χαβιάρα είναι η σειρά των σπουδαίων αγώνων «Grand Prix» του συλλόγου Α.Ο. Αστέρας Πεύκης. Με τον τρόπο αυτό ο Αστέρας, ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας στο τραμπολίνο τιμά τον άνθρωπο της προσφοράς, τον άνθρωπο που δούλεψε για το καλό του τόπου μας και ήταν πρωτεργάτης για την ανάπτυξη της γυμναστικής στην ευρύτερη περιοχή. Αλλά έφυγε πρόωρα πριν από δύο περίπου χρόνια.

Οι βραβεύσεις της σειράς για το γκραν πρι θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου (ώρα 18:00) στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης», γνωστό ως «μπαλόνι», στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Εθνικής Αντιστάσεως.

Ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και επικεφαλής της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επισκέφθηκε στο γυμναστήριο τον πρόεδρο του συλλόγου, Δήμο Κασάπογλου, και τον ευχαρίστησε γι΄ αυτή την απόφαση του Αστέρα. Επίσης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Σάκη Βασιλειάδη, και του έκανε γνωστή την πρωτοβουλία αυτή του συλλόγου.

Με δηλώσεις του ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος προσκαλεί τη Δευτέρα στο «μπαλόνι» τους φιλάθλους της πόλης για να τιμήσουν τον Μιχάλη Χαβιάρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet