Σε εξέλιξη η Έκθεση του Παιδικού Τμήματος Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ
Κοινωνία

Σε εξέλιξη η Έκθεση του Παιδικού Τμήματος Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ

Τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής του Παιδικού Τμήματος του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017.

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στα παιδιά του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ, αλλά και σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Εργαστήρι Ζωγραφικής του ΝΠΔΔ στο 40ο Φεστιβάλ Παιδιού.

Ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, επεσήμανε σχετικά: «Στα εγκαίνια του Παιδικού Τμήματος Ζωγραφικής είχα την ευκαιρία να διαβεβαιώσω τους γονείς και τα παιδιά για τα αμέριστο ενδιαφέρον του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, αλλά και του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ομαλή λειτουργία, ανάπτυξη και δημιουργικότητα του Τμήματος Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα επιστρέφει στον δικό του χώρο, στο Κτήμα Τζερμιά μετά και την αποκατάσταση των προβλημάτων που υπήρχαν στο κτήριο και είχαν ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία του Τμήματος Ζωγραφικής στο “σπίτι” του για μεγάλο χρονικό διάστημα! Πολλά συγχαρητήρια για την ιδιαίτερα επιτυχημένη έκθεση στους μικρούς μας καλλιτέχνες, τα παιδιά αλλά και την εξαιρετική τους δασκάλα Αργυρώ Παφίλη».

Η έκθεση, η οποία παρουσιάζεται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», κάτωθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου), θα λειτουργεί έως την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017. Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης έχουν ως εξής: Τετάρτη έως Σάββατο 18:00 – 22:00 και Κυριακή 11:00 – 14:00 και 18:00 – 22:00.

Υπεύθυνη δασκάλα του Παιδικού Τμήματος του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ είναι η κα Αργυρώ Παφίλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet