Ολοκληρώθηκαν τα τεστ Mantoux σε παιδιά νηπιαγωγείων Λυκόβρυσης & Πεύκης
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ Mantoux σε παιδιά νηπιαγωγείων Λυκόβρυσης & Πεύκης

Τη διενέργεια δερμοαντίδρασης Mantoux στα νηπιαγωγεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διοργάνωσε με επιτυχία τους μήνες Μάιο και Ιούνιο 2017 το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το τμήμα Επισκεπτών-τριων Υγείας του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου («Αγία Όλγα»).

Το ποσοστό συμμετοχής των παιδιών ξεπέρασε το 60% και, όπως ενημερώνει ο Δήμος, όλα τα δείγματα ήταν αρνητικά, ενώ οι γονείς που δήλωσαν να μη συμμετάσχει στη διαδικασία το παιδί τους, είχαν πραγματοποιήσει τον έλεγχο ήδη μέσω του ιδιώτη παιδιάτρου τους. Έτσι, σύμφωνα με τον Δήμο, συνολικά όλα τα παιδιά που φοιτούν στα νηπιαγωγεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης έχουν ολοκληρώσει τον αντιφυματικό έλεγχο.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Η υγεία των πολιτών του Δήμου μας, από τους πολύ μικρούς λιλιπούτειους έως τους περήφανους συμπολίτες μας στην Τρίτη Ηλικία είναι ένα από τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε με μεγάλη υπευθυνότητα, πρωτοβουλίες δράση και ενημέρωση και έτσι θα συνεχίσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet