Καντάδες ηχούν στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης
Πολιτισμός

Καντάδες ηχούν στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης

Το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης και η Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών «Ιονίου Φωνές» τραγουδούν καντάδες το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης (Αγίας Βαρβάρας 25) υπό τη διεύθυνση του Αιμίλιου Γιαννακόπουλου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που θα ταξιδέψει το κοινό στον χώρο και τον χρόνο, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για την ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Αφήνουμε την ψυχή μας να ταξιδέψει με τις μελωδικές φωνές της Χορωδίας της Κερκυραϊκής Εστίας “Ιονίου Φωνές” και προσφέρουμε, προσκομίζοντας τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, τη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη μέσα στη μακρά και δύσκολη οικονομική συγκυρία».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τονίζει: «Σας περιμένουμε όλους, να γίνουμε μία παρέα, μία οικογένεια, να τραγουδήσουμε μαζί και να χειροκροτήσουμε την εξαιρετική Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, συνδράμοντας τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet