Ενθουσιασμός στις καλοκαιρινές γιορτές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής
Κοινωνία

Ενθουσιασμός στις καλοκαιρινές γιορτές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής

Πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου με τη συμμετοχή των παιδιών που φοιτούν σε αυτά, των γονιών τους και πλήθους κόσμου.

Η αυλή του 3ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής Δήμου Χαλανδρίου πλημμύρισε με μουσική και μελωδίες στη μαγευτική καλοκαιρινή γιορτή που παρουσίασαν τα παιδιά τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ήταν αφιερωμένη στη μουσική.

Την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2107 έγινε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του 1ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής στον προαύλιο χώρο του σταθμού. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, καθώς και τα τρία τμήματα του σταθμού παρουσίασαν με επιτυχία δράσεις μαζί με τις δασκάλες τους. Αίσθηση έκαναν τα βρέφη που παρόλο το μικρό της ηλικίας τους, κατάφεραν να ικανοποιήσουν το «κοινό τους».

Ενθουσιασμό δημιούργησε, επίσης, το δρώμενο των νηπίων με τα λευκά μπαλόνια που γέμισαν τον ουρανό της Ρεματιάς με τις ευχές του.

Τέλος, ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η τελετή αποφοίτησης νηπίων που φεύγουν ύστερα από 2 χρόνια από την αγκαλιά του σταθμού. Τα παιδιά, το προσωπικό και οι γονείς, όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια, συμμετείχαν στη γιορτή.

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στον σταθμό ευχαριστούν ιδιαιτέρως τα παιδιά, που, όπως σημειώνεται «μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε στον πραγματικό, φωτεινό, πρωτότυπο και ανεπανάληπτο κόσμο τους».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Χαλανδρίου, Ευθύμιος Κουράσης και η γενική διευθύντρια της Προσχολικής Αγωγής, Φωτεινή Σούτη.

Τέλος, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του 4ου Τμήματος Προσχολικής Αγωγής. Η γιορτή ξεκίνησε με τα εργαστήρια του βρεφικού τμήματος όπου γονείς και παιδιά δημιούργησαν αναμνηστικές κατασκευές και στη συνέχεια τα τμήματα των μεγαλύτερων παιδιών με χορό και παιχνίδι συγκίνησαν γονείς και παιδαγωγούς.

Και το σημαντικότερο, τα παιδιά το χάρηκαν πολύ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet