Συνάντηση παρατάξεων της μειοψηφίας με τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Συνάντηση παρατάξεων της μειοψηφίας με τους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης είχαν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 12:00, εκπρόσωποι της μειοψηφίας του Δήμου Πεντέλης σχετικά με το θέμα που έχει ανακύψει με το επίδομα των 176 ευρώ, που ενώ οι εργαζόμενοι το κέρδισαν δικαστικά, η διοίκηση του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη αποφάσισε να ζητήσει αναίρεση της απόφασης στον Άρειο Πάγο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Συμπολιτείας, η επικεφαλής της δημοτικής ομάδας, Νατάσσα Κοσμοπούλου, εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωση, ο επικεφαλής, Σπύρος Κωνσταντάς, καθώς και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας και Δημήτρης Αποστολάκος. Ο επικεφαλής της Πεντέλης εν Δράσει, Αντώνης Φειδοπιάστης, δεν κατάφερε να παραστεί στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας προκειμένου το όλο θέμα να έχει θετική έκβαση και οι εργαζόμενοι να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet