Με προσωπικό ασφαλείας στην Καθαριότητα και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Με προσωπικό ασφαλείας στην Καθαριότητα και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευή ενημερώνει ότι στο πλαίσιο του αποκλεισμού των γκαράζ των δήμων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ), από Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 έως και Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017, και της πανελλαδικής απεργίας την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων στον Δήμο. Ωστόσο, θα υπάρξει προσωπικό ασφαλείας για την κάλυψη ευαίσθητων περιοχών (πλατείες, παιδικές χαρές κ.ά).

Ο Δήμος παρακαλεί τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες αυτές.

Επίσης, η δημοτική Αρχή εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Καθαριότητας, θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι με συμβάσεις έργου και συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και καλεί την κυβέρνηση να μεριμνήσει άμεσα για την ομαλή λειτουργία των Δήμων, δίνοντας οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet