Stand Up Comedy: «Πρώτη φορά σε Θερινό σινεμά», στον Χολαργό
Πολιτισμός

Stand Up Comedy: «Πρώτη φορά σε Θερινό σινεμά», στον Χολαργό

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Χολαργός» (Περικλέους 53, εντός 1ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων) ανοίγει τις πύλες του για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με μία δυνατή παράσταση από τον αγαπημένο stand up κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο.

«Μετά από 20 χρόνια παραστάσεων σε μπαρ, κλαμπ, γήπεδα, θέατρα, μουσικές σκηνές, επιτέλους ήρθε η ώρα το stand up comedy να… πάει θερινό σινεμά και να μας χαρίσει ατελείωτες στιγμές γέλιου, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα βρίσκεται την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 21:00 στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο «Χολαργός» για μία μοναδική παράσταση με τίτλο «Πρώτη φορά σε θερινό σινεμά».

Με το υπερσύγχρονο ψηφιακό σύστημα προβολής DCP, με Dolby SRD και οθόνη 90τ.μ.,  ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Χολαργός» φιλοδοξεί να μας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία θερινού κινηματογράφου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φέτος ταινίες  A’  προβολής για όλα τα κινηματογραφικά γούστα, παιδικές ταινίες και παραστάσεις, με επίκεντρο τον κινηματογράφο.

Τόσο για τις τρέχουσες προβολές όσο και για τα προσεχώς οι σινεφίλ μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του σινεμά.

Πληροφορίες για την παράσταση

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 10€

Φοιτητικό, άνω των 65, ΑΜΕΑ, Ανέργων: 8€

Προπώληση στο δίκτυο της viva.gr/https://www.viva.gr/tickets/theater/cine-xolargos/xristoforos-zaralikos/

Επικοινωνία

Τ:  210 8215469

E-mail: [email protected]

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet