Εθελοντές τίμησε ο Δήμος Χαλανδρίου
Κοινωνία

Εθελοντές τίμησε ο Δήμος Χαλανδρίου

Σε κλίμα γιορτινής ατμόσφαιρας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου, τιμητική εκδήλωση για εθελοντές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν οι εθελοντές Δημήτρης Μαγριπλής, Αρετή Χαραμιδοπούλου, Πουλχερία Πέτρακα, Ελισσάβετ Κρητικού και Ασπασία Οθωναίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Λίτσα Γαλάνη, η δημοτική σύμβουλος Ε. Κατούφα, ο κ. Σαραφιανός, μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του Αετοπουλείου, και πλήθος κόσμου. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης. Μετά τον χαιρετισμό του δημάρχου και της προϊσταμένης της διεύθυνσης Πολιτισμού, Στ. Μπακόλα, τα τιμώμενα πρόσωπα μίλησαν για τη δουλειά τους στο Αετοπούλειο και ανέδειξαν την αξία του εθελοντισμού στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον πιανίστα Ανδρέα Αναγνωστόπουλο και τη Δέσποινα Αρθούνα στο φλάουτο που έπαιξαν γνωστές μελωδίες και τραγούδησαν μαζί με το κοινό αγαπημένα τραγούδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet