Επιτυχημένες αθλητικές δράσεις στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Αθλητισμός

Επιτυχημένες αθλητικές δράσεις στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Αθλητικές δράσεις κολύμβησης και βόλεϊ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Συγκεκριμένα:

Γιορτή Κολύμβησης

Μεγάλη η επιτυχία της γιορτής κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Μεταμόρφωσης και τον Κολυμβητικό Όμιλο «Δελφίνια».

Φίλοι του αθλήματος γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες της πισίνας, για να παρακολουθήσουν τους 400 μικρούς κολυμβητές, από 29 συλλόγους, που συμμετείχαν σ΄ αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.

Διακρίθηκαν οι σύλλογοι: Δελφίνια Μεταμόρφωσης, Ωκεανός, Δ.Σ. Αιγάλεω, ΑΝΟ Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου, Δελφίνια Περιστερίου, Ιωνικός, Πανελλήνιος, Χαλκίδα.

Την αθλητική εκδήλωση παρακολούθησαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ηλιόπουλος και κ. Κολοβός.

11ο Τουρνουά Mini Volley Μεταμόρφωσης 2017, αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δεκάδες αθλήτριες από 72 ομάδες συμμετείχαν στο 11ο Τουρνουά Mini Volley που διοργάνωσαν και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Μεταμόρφωσης και ο Α.Ο. Δεξαμενής.

Οι πολυπληθείς φίλοι του αθλήματος συνέβαλαν ώστε να ενισχυθεί, για μια ακόμη φορά, το σπουδαίο έργο και η προσφορά στον συνάνθρωπο, των εθελοντών μελών του «Χαμόγελου του Παιδιού». Συγκεντρώθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο διατέθηκε στον συγκεκριμένο οργανισμό.

Συμμετείχαν ιστορικοί σύλλογοι όπως: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Απόλλων, Ηρακλής Κηφισιάς, ΑΟΔΜ, Φοίβος Μελισσίων,  Γκράβα, Κολέγιο Derre, ΑΣΠ Σάλαμον κ.ά.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Φώτης Παπαδόπουλος, και Περιβάλλοντος, Βαγγέλης Χειμώνας, καθώς και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, Νικολέτα Πατέλη και ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κολοβός.

Επίσης, το Τουρνουά παρακολούθησαν οι σπουδαίες προσωπικότητες του βόλεϊ Στέφανος Πολύζος, Σοφία Αγγελάκη και Νίκος Χουντουμάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet