Επίσκεψη πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης στον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Επίσκεψη πρέσβη του Κράτους της Παλαιστίνης στον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής

O πρέσβης του Κράτους της Παλαιστίνης H.E. Marwan Toubassi επισκέφθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, στο δημαρχείο της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρέσβης ενημέρωσε τον δήμαρχο για θέματα σχετικά με το Παλαιστινιακό ζήτημα, τον ευχαρίστησε για την αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό και τον προσκάλεσε στην πολιτιστική μουσική βραδιά με την Ορχήστρα Νέων του Εθνικού Μουσικού Ωδείου Edward Said «Banat al-Quds /Κόρες της Ιερουσαλήμ» από την Παλαιστίνη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα.

Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, εξέφρασε την αμέριστη, όπως τόνισε, συμπαράσταση της δημοτικής Αρχής και των πολιτών της Αγίας Παρασκευής στον δίκαιο αγώνα της Παλαιστίνης και του λαού της και ευχαρίστησε τον πρέσβη για την επίσκεψή του, την πρόσκληση και τη συζήτηση.

Στη συνάντηση συζητήθηκε επίσης  η διοργάνωση κοινής πολιτιστικής εκδήλωσης τον Σεπτέμβριο στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και η πιθανότητα αδελφοποίησης με πόλη της Παλαιστίνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet