Στην καλοκαιρινή γιορτή του Α.Ο. «Αστέρας» Πεύκης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Α.Ο. «Αστέρας» Πεύκης η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην καλοκαιρινή γιορτή του Α.Ο. «Αστέρας» Πεύκης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, στο γυμναστήριο «Χρήστος Μωραΐτης». Σε κλίμα χαράς και εγκαρδιότητας η κα Πατούλη συνομίλησε με τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου, με τους προπονητές και τους γονείς που αποτελούν, όπως τόνισε, τα στηρίγματα των παιδιών και των κορυφαίων επιτυχιών τους.

Η κα Πατούλη κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων για το Grand Prix Trampoline & Tumbling «Μιχάλης Χαβιάρας» μίλησε με επαινετικά λόγια για τον δραστήριο πρόεδρο του «Αστέρα» Δημήτρη Κασάπογλου, για το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας του Σωματείου, των μεγάλων διακρίσεων που έχει πετύχει σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο, που αναδεικνύουν τόσο το άθλημα του τραμπολίνο όσο και τον Δήμο εντός και εκτός Ελλάδας.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης συνεχάρη όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους αθλητές και τους προπονητές οι οποίοι αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα ιδεώδη του αθλήματος στη σύγχρονη πραγματικότητα, αποτελώντας υγιή πρότυπα «ευ αγωνίζεσθαι» για τη νεολαία μας. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Αθλητισμός εκτός από τη χαρά της επιτυχίας, τα οφέλη του φυσικού τρόπου ζωής και της υγείας, προάγει κοινωνικές αξίες, εκπαιδεύει προσωπικότητες και γεννά πολίτες ενός ισότιμου, δίκαιου και προοδευμένου οικουμενικού πολιτισμού».

«Ως θεματοφύλακας και μάχιμη δημοτική σύμβουλος θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στον “Αστέρα” και τις ανάγκες του, αγωνιζόμενη για την άμεση υλοποίηση των αποφάσεων, σχετικά με τις εργασίες που απαιτούνται για τον εκσυγχρονισμό της οροφής του γυμναστηρίου “Χρήστος Μωραΐτης”. Η έμπρακτη στήριξη, -με κάθε μέσο-, συλλόγων και φορέων της τοπικής μας κοινωνίας, που νοιάζονται για τα παιδιά μας, που υπερασπίζονται και προάγουν διαχρονικές αξίες και πρότυπα συμπεριφοράς, είναι προαπαιτούμενο και ευθύνη του αυτοδιοικητικού μας -και όχι μόνο-, ρόλου», τόνισε μεταξύ άλλων η κα Πατούλη. Τέλος, αναφέρθηκε στον Μιχάλη Χαβιάρα στη μνήμη του οποίου ήταν αφιερωμένη η σειρά των σπουδαίων αγώνων «Grand Prix», τιμώντας τον άνθρωπο της προσφοράς, τον άνθρωπο που δούλεψε για το καλό του τόπου μας και ήταν πρωτεργάτης για την ανάπτυξη της γυμναστικής στην ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων επισήμων ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής, Σάκης Βασιλειάδης.

Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ – δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δ. Κατραμάδος αναφέρθηκε στην εξασφάλιση χορηγίας, που πέτυχαν με την κα Πατούλη, ως εκπρόσωποι των Τομέων Άθλησης και Πολιτισμού του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), προσφέροντας στον «Αστέρα» Πεύκης τη δωρεάν συμμετοχή ενός αθλητή ή αθλήτριας σε θερινό camp.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet