Μία ακόμη μόνιμη εργαζόμενη στις Διοικητικές Υπηρεσίες Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Μία ακόμη μόνιμη εργαζόμενη στις Διοικητικές Υπηρεσίες Δήμου Αμαρουσίου

Μία μόνιμη ακόμη εργαζόμενη από την προκήρυξη του ΑΣΕΠ το 2008, θα ενισχύσει τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, «με πρωτοβουλία της δημοτικής Αρχής έχει εκπονηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης και αναβάθμισης των υπηρεσιών τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές».

Ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Σπύρος Σταθούλης τέλεσε την ορκωμοσία της νέας εργαζόμενης στο δημαρχείο Αμαρουσίου.

Μεταφέροντας στην εργαζόμενη, το μήνυμα του δημάρχου, Γιώργου Πατούλη, της απηύθυνε καλωσόρισμα στη μεγάλη οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας ότι «βούληση της διοίκησης είναι να τιμούμε καθημερινά την εμπιστοσύνη των δημοτών, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας».

Συνολικά 21 νέοι μόνιμοι εργαζόμενοι έχουν τοποθετηθεί, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, το τελευταίο διάστημα στις τεχνικές και διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet