Το παλιό σινεμά «ζωντάνεψε» ο Σύλλογος «Λαλητάδες»
Πολιτισμός

Το παλιό σινεμά «ζωντάνεψε» ο Σύλλογος «Λαλητάδες»

Μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Λαλητάδες» την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στο ανοιχτό θέατρο «Μαγγίνα» στα Μελίσσια.

Η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Λαλητάδες» ερμήνευσε με ξεχωριστό τρόπο τραγούδια που ταξίδεψαν το κοινό στη χρυσή εποχή του Ελληνικού  Κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Βασίλειο Ζευγώλη, για την άρτια, όπως σημείωσε, οργανωμένη εκδήλωση και τις προσπάθειες που καταβάλλει ο Σύλλογος για τη στήριξη της παράδοσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Βιλιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα και Παναγιώτης Μούστρης – πρόεδρος του ΟΠΑΘ, το μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘ Γιώτα Τσινού – υπεύθυνη Πολιτιστικών του Δήμου, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ και υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου Πεντέλης Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet