Στις γιορτές αποφοίτησης 1ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη
Κοινωνία

Στις γιορτές αποφοίτησης 1ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Πεύκης η Μαρίνα Σταυράκη

Στις γιορτές αποφοίτησης του 1ου Γυμνασίου και 2ου ΓΕΛ Πεύκης παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017.

«Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και Γ’ Λυκείου αντιστοίχως βραβεύτηκαν με επαίνους από τις διευθύνσεις των σχολείων τους, θέτοντας τους δικούς τους εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς στόχους» μας ενημερώνει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η κα Πατούλη, ως αιρετή και εκπαιδευτικός, συνεχάρη τις διευθύντριες των Σχολείων Ιωάννα Κουραμπέα, του 2ου Λυκείου και Μαρία Λυμπερτού, του 1ου Γυμνασίου, για τις εξαιρετικές πρωτοβουλίες επιβράβευσης των μαθητών, για το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας και διδασκαλίας που διαθέτουν τα σχολεία, αλλά και το έμψυχο εκπαιδευτικό δυναμικό, για την ειλικρινή του προσφορά στα μαθησιακά δρώμενα του Δήμου.

Η κα Πατούλη συνομίλησε και στα δύο Σχολεία με όλους τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας τις ευχές της για καλή σταδιοδρομία και πρόοδο, κοινωνική και επαγγελματική, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Σε σχετική δήλωσή της η κα Πατούλη επεσήμανε: «Τα παιδιά αγωνίζονται καθημερινά και χρειάζονται τη δική μας επιβράβευση για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Μια επιβράβευση που σηματοδοτεί το ξεκίνημα για νέες δημιουργικές στοχεύσεις, μέχρι να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Εύχομαι σε όλους καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet