«Απογείωσαν» το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης οι μικρές μπαλαρίνες του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

«Απογείωσαν» το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης οι μικρές μπαλαρίνες του ΠΕΑΠ

Με διάπλατα χαμόγελα και πολλά χειροκροτήματα γέμισε το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την περασμένη Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 για τις εξαιρετικές επιδόσεις και την υπέροχη ερμηνεία των μικρών χορευτών του Τμήματος Μπαλέτου του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Μία μοναδική παράσταση με τίτλο «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» γεμάτη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «με τις δεξιότητες των μπαλαρίνων… σε ένα μοναδικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της κίνησης και της έκφρασης των παιδιών όπου όλα επιτρέπονται, όλα ανατρέπονται και η καλή νεράιδα ανέλαβε να προστατέψει τους μικρούς όταν η κακιά μάγισσα επιστράτευσε τις μαγικές της δυνάμεις».

Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης: «Τα καλλιτεχνικά Τμήματα του Νομικού μας Προσώπου ΠΕΑΠ με έμπειρους δασκάλους εκπαιδεύουν τα παιδιά του Δήμου μας, στον χορό, το τραγούδι, τη ζωγραφική, την τέχνη, τον πολιτισμό, αρωγοί στη διατήρηση της κανονικότητας στη μεγάλη μας οικογένεια και στην ομαλή ανάπτυξη των παιδιών, των αυριανών μας δημοτών για τους οποίους εργαζόμαστε. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Τμήματος Μπαλέτου, αλλά και σε όλους τους μικρούς καλλιτέχνες του Δήμου μας, τους φιλότεχνους γονείς τους και τις δασκάλες και δασκάλους τους που τα περιβάλλουν με αγάπη δείχνοντας έτσι τον δρόμο της ενότητας και της συνοχής που πρεσβεύουμε».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, τόνισε: «H χορευτική παράσταση “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας” ήταν πραγματικά και αντικειμενικά ονειρεμένη την Κυριακή 18 Ιουνίου το απόγευμα. Κατάμεστο το Δημοτικό μας Θέατρο και τα παιδιά έδειξαν τις δημιουργικές τους δυνατότητες με συνέπεια επαγγελματία. Διαβεβαιώσαμε γονείς – παιδιά και δασκάλους ότι τόσο ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, όσο και το ΠΕΑΠ, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες όλων των πολιτιστικών προσπαθειών και εκδηλώσεων, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν στα παιδιά. Θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες του μπαλέτου του ΠΕΑΠ, Ειρήνη Βιδάλη και Ζανέτα Καλβουρίδη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet