Λ. Κοντουλάκος: Οι κυβερνητικές αποφάσεις στρέφονται κατά των κατοίκων της Πεντέλης
Πολιτική

Λ. Κοντουλάκος: Οι κυβερνητικές αποφάσεις στρέφονται κατά των κατοίκων της Πεντέλης

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης, Λευτέρης Κοντουλάκος, κατηγορεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για «ερασιτεχνική, επιπόλαιη και ανερμάτιστη πολιτική» σε ό,τι αφορά στα θέματα του Δήμου, εστιάζοντας κυρίως στις αποφάσεις των υπουργών Ν. Τόσκα, για το Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, Ν. Παππά, για το «λουκέτο» στα ΕΛΤΑ Πεντέλης και Π. Σκουρλέτη, για το επίδομα των 176 ευρώ των εργαζομένων.

Την ίδια στιγμή αφήνει αιχμές και κατά του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που, όπως λέει, από τη μία πλευρά στηρίζει την κυβέρνηση και από την άλλη δηλώνει κοντά στους εργαζόμενους.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης.

Η ερασιτεχνική, επιπόλαιη και ανερμάτιστη κυβερνητική πολιτική, σε συνδυασμό με απέλπιδες προσωπικές φιλοδοξίες και την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών συμφερόντων, έχουν φέρει την περιοχή μας σε δυσχερή θέση.

Τα Μελίσσια, η Νέα Πεντέλη και η Πεντέλη, βιώνουν εδώ και καιρό την ανικανότητα της κυβέρνησης και έχουν πέσει θύματα αποφάσεών της που πλήττουν τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Κάτοικοι και εργαζόμενοι βιώνουν τη μικρόψυχη και τυφλή μανία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο σε κεντρικό επίπεδο, όσο -δυστυχώς- και σε τοπικό.

Ήδη, οι αποφάσεις της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους κατοίκους:

  1. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκας αποφάσισε να βάλει «λουκέτο» στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης. Συνέπεια αυτής της αποφάσεως, ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Αττικής, σε έκταση, μένει με ένα αστυνομικό τμήμα. Κι αυτή η απόφαση έρχεται την ώρα που είχε ζητηθεί ενίσχυση της αστυνόμευσης, καθώς οι συμμορίες οργιάζουν στην περιοχή, ενώ καθημερινώς καταγράφονται περιστατικά βία και ανομίας (μέχρι και απαγωγές…).
  2. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κ. Ν. Παππάς αποφάσισε να βάλει λουκέτο στα ΕΛΤΑ Πεντέλης, δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα στην καθημερινότητα των πολιτών.
  3. Η κυβέρνηση και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτης εμπαίζουν τους υπαλλήλους και δεν καταβάλουν το επίδομα των 176 ευρώ.

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να καταγγείλουμε την στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, ενώ στηρίζει τις αδιέξοδες κυβερνητικές αποφάσεις, με τα δύο μνημόνια ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα εμφανίζεται να στηρίζει τους εργαζόμενους στις διεκδικήσεις τους. Αν ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους εργαζομένους, ας μην περιορίζεται σε λόγια.

Ας το κάνει με πράξεις.

Να πιέσει την κυβέρνηση, την οποία στηρίζει και από την οποία στηρίζεται:

  • Να ακυρώσει τους νόμους που οδήγησαν στο αδιέξοδο.
  • Να πληρώσει τα χρήματα στους εργαζόμενους.

Καταλήγοντας, έχουμε να σημειώσουμε ότι μια απλή καταγγελία των απαράδεκτων αυτών κυβερνητικών χειρισμών δεν αρκεί. Ήδη, αυτές οι αποφάσεις παράγουν αποτελέσματα σε βάρος των πολιτών.

Γι’ αυτό ζητούμε:

  • Από την κυβέρνηση ν’ ανακαλέσει άμεσα τις καταστρεπτικές, για τις τοπικές κοινωνίες, αποφάσεις της.
  • Από τους βουλευτές της Ν.Δ. και της αντιπολίτευσης ν’ αναδείξουν τα προβλήματά μας και να φέρουν τα θέματα αυτά προς συζήτηση στη Βουλή.
  •  Από τα ΜΜΕ (σε τοπικό και εθνικό επίπεδο) να δημοσιοποιήσουν τα προβλήματά μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet