Σε διάλεξη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ο δήμαρχος Αμαρουσίου
Κοινωνία

Σε διάλεξη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ο δήμαρχος Αμαρουσίου

Σε διάλεξη με θέμα «Αλήθειες και πραγματικότητα στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού» που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος πολιτών.

Εισηγητής της ενημερωτικής εκδήλωσης ήταν ο ιατρός γυναικολόγος Τάσος Αγιοστρατίτης και συντονιστής, ο ιατρός, δημοτικό σύμβουλο Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης.

Στο καλωσόρισμά του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους ιατρούς συναδέλφους του για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και τόνισε τη σπουδαιότητα που έχουν οι επιστημονικά τεκμηριωμένες παρεμβάσεις στη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών. Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία που έχει η πρόληψη στη διατήρηση και προαγωγή της υγείας, ειδικά σε παθήσεις, όπως ο καρκίνος του μαστού, που η πρόληψη σώζει ζωές.

Οι παριστάμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, απευθύνοντας ερωτήσεις στους επιστήμονες μετά το πέρας των τοποθετήσεών τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα, η αντιπρόεδρος, Αικατερίνη Ιωάννου, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet