Οι παντρεμένες σαραντάρες… καθηγήτριες στο σεξ
Επιστήμη & Τεχνολογία

Οι παντρεμένες σαραντάρες… καθηγήτριες στο σεξ

Σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα που φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα Telegraph η ηλικία που οι γυναίκες έχουν καλύτερες επιδόσεις στον έρωτα είναι πάνω από 40. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι επιστήμονες όσες είναι παντρεμένες σε αυτή την ηλικία ξέρουν να παίζουν καλύτερα το παιχνίδι. Ο λόγος; Η αυτοπεποίθηση που νιώθουν.

Όπως επισημαίνει ο Nicola Down, επικεφαλής της έρευνας, «Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή», και προσθέτει ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι οκτώ στις δέκα γυναίκες πιστεύουν ότι η κοινωνία και οι νέοι άνθρωποι δεν έχουν θετική εικόνα για τους μεσήλικες, όταν στην πραγματικότητα απολαμβάνουν το σεξ.

«Οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή, ξέρουν τι θέλουν, είναι απελευθερωμένες, ξέρουν τι κάνουν και δεν υποκρίνονται όταν κάτι δεν τους αρέσει», λέει ο N. Down.

Οκτώ στις δέκα γυναίκες θεωρούν ότι από τα 20 μέχρι τα 30 τους είχαν τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες, επειδή τότε πειραματιζόντουσαν και ανακάλυπταν το σεξ μέχρι τα βάθη του.

Έξι στις δέκα, ανεξαρτήτου ηλικίας τονίζουν ότι τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του σεξ, νιώθουν αυτοπεποίθηση, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να δώσουν αλλά και να γευτούν την ηδονή.

Το 60% των γυναικών με παιδιά άνω των 18 που έχουν φύγει από το σπίτι έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές, ενώ, στον αντίποδα, το 91% με παιδιά κάτω των δέκα χρόνων έχουν ιδιαίτερα μειωμένη σεξουαλική δραστηριότητα.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet