Πλήθος συμμετοχών στη Σκακιστική Συνάντηση της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας
Αθλητισμός

Πλήθος συμμετοχών στη Σκακιστική Συνάντηση της Ένωσης Σπάρτης Μ. Ασίας

Η 28η Σκακιστική Συνάντηση μεταξύ μαθητών Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου, αλλά και μεταξύ γονέων, ξεπέρασε από την πλευρά του αριθμού συμμετοχών, αλλά και του όλου επιπέδου διοργάνωσης κάθε προηγούμενο, όπως ενημερώνει η διοργανώτρια Ένωση Σπάρτης Μ. Ασίας.

Έτσι το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017, παρά τη βροχή, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 100 νήπια και μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου σχολείων της Ν. Ιωνίας, της Πεύκης, της Λυκόβρυσης, της Μεταμορφώσεως, του Ηρακλείου, της Ν. Φιλαδέλφειας, των Αχαρνών, του Γαλατσίου, του Αμαρουσίου, του Γέρακα κ.ά. για να αγωνισθούν σε 5 γύρους, με το ελβετικό σύστημα για την ανάδειξη των νικητών, κατά τάξη.

Την όλη ευθύνη της διοργάνωσης είχε Επιτροπή υπό την καθοδήγηση του κ. Νίκου Χατόγλου, υπευθύνου του Τμήματος Σκακιού της Ένωσης, που αποτελείτο από τον μαιτρ και διδάσκοντα στην Ένωση, Κυριάκο Γρυπαίο, αλλά και τα στελέχη της, Κοσμά Χατόγλου, Ανδρέα Κονδύλη, Νίκο Μπάλση, Αντώνιο Αμπατζή, Ευάγγελο Τριανταφύλλη, Βασιλική Τσούλη, Θωμά και Χρήστο Παπαδόπουλο. Η Οργανωτική Επιτροπή εργάστηκε, σύμφωνα με την Ένωση, με ιδιαίτερη προσοχή τόσον ως προς την ατμόσφαιρα, η οποία ήταν εξαιρετική, όσον και ως προς την εξαγωγή των αποτελεσμάτων.

Μετά το τέλος των αγώνων στη μεγάλη αίθουσα τελετών και μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα έγινε η απονομή των μεταλλίων, των κυπέλλων και των λοιπών διακρίσεων στους νικητές. Ειδικές διακρίσεις δόθηκαν και σε γονείς, οι οποίοι αγωνίσθηκαν μεταξύ τους στο δικό τους Τουρνουά.

Για το Σκάκι της Ενώσεως και την ιστορία του, αλλά και για τον απολογισμό της χρονιάς, που έκλεισε με πολλές επιτυχίες του Συλλόγου σε Τουρνουά των μικρών ηλικιών, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία της παραμονής για έναν ακόμη χρόνο της πρώτης ομάδας στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία Ελλάδος, μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης, Χάρης Σαπουντζάκης, ο κ. Νίκος Χατόγλου και ο αντιπρόεδρος Κοσμάς Χατόγλου.

Τις απονομές έκαναν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Χάρης Σαπουντζάκης, Νίκος Χατόγλου, Βασιλεία Ζαχαράκη, Ξένια Παλλιόγλου, Λουκάς Χριστοδούλου, Σίμος Ιντζόγλου, Σταύρος Παπαγερασίμου, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λαζαρίδης και ο πρόεδρος του Σκακιστικού Συλλόγου «Αριστοτέλης» Πεύκης – Λυκόβρυσης, Ελευθέριος Γιαννουλόπουλος.

Τελευταίος απένειμε μετάλλια ο πανοσολογιότατος πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Επιφάνιος Αρβανίτης, ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς του σεβασμιότατου μητροπολίτου κ. Γαβριήλ και συνεχάρη την Ένωση για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet