Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων στις 28 Ιουνίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων στις 28 Ιουνίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Βριλησσίων την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017, στις 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. επί της οδού Κισσάβου, αρ. 11.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 53/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης της υπ΄ αριθμ. 10/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Βελτίωση ασφάλειας κυκλοφορίας οδών Δήμου Βριλησσίων», της κατασκευής του εν λόγω έργου, της επιλογής αναδόχου για την υλοποίησή του, με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού (εισηγήτρια: Μουστάκα Μαρία – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης).
  2. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 66/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης της υπ΄ αριθμ. 3/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων», της κατασκευής του εν λόγω έργου, της επιλογής αναδόχου για την υλοποίησή του, με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού (εισηγήτρια: Μουστάκα Μαρία – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης).
  3. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 91/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Βελτίωση ασφάλειας κυκλοφορίας οδών Δήμου Βριλησσίων», της κατασκευής του εν λόγω έργου, της επιλογής αναδόχου για την υλοποίησή του, με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού (εισηγήτρια: Μουστάκα Μαρία – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης).
  4. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 90/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων», της κατασκευής του εν λόγω έργου, της επιλογής αναδόχου για την υλοποίησή του, με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού (εισηγήτρια: Μουστάκα Μαρία – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης).
  5. Έγκριση της αριθ. 59/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων» που αφορά στην 1η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του εν λόγω νομικού προσώπου.
  6. Έγκριση της αριθ. 53/2017 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου «Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων» που αφορά στην 2η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 του νομικού προσώπου «Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Βριλησσίων».
  7. Επιχορήγηση Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου Δήμου Βριλησσίων (Ιερός Ναός Αναλήψεως του Κυρίου, Ιερός Ναός Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Βριλησσίων) (εισηγητής: Γραφείο Λογιστηρίου & Εκκαθάρισης Δαπανών – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Βαφειάδης).
  8. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ), του έργου με τίτλο «Αντιπλημμυρικά έργα Ροδόπης και Μαινάλου» (εισηγητής: Βασίλειος Λογοθέτης – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης).
  9. Έγκριση εφαρμογής του προγράμματος «Mellon Επιταχυντής Δεξιοτήτων για άνεργους δημότες» στον Δήμο Βριλησσίων (εισηγητής: Αλέξιος Μαυραγάνης).
  10. Ανάκληση της υπ΄ αριθμ. 71/2017 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου περί έγκρισης: της υπ΄ αριθμ. 74/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Τροποποίηση συστήματος κλιματισμού κτηρίου Κοινωνικής Φροντίδας οδού Κισσάβου», της κατασκευής του εν λόγω έργου, της επιλογής αναδόχου για την υλοποίησή του, με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού (εισηγητής: Σταμάτης Παραράς – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης ).
  11. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 95/2017 μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που αφορά στην υλοποίηση του έργου «Τροποποίηση συστήματος κλιματισμού κτηρίου Κοινωνικής Φροντίδας οδού Κισσάβου», της κατασκευής του εν λόγω έργου, της επιλογής αναδόχου για την υλοποίησή του, με την «ανοικτή διαδικασία» του άρθρου 27 του ν. 4412/2016 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού (εισηγητής: Σταμάτης Παραράς – αρμόδιος αντιδήμαρχος: Κωνσταντίνος Γ. Μουζάκης ).
  12. Καθορισμός ύψους τέλους κατάληψης δημοτικού χώρου για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου και του τρόπου είσπραξης του καταβαλλόμενου τέλους ανά άδεια και θέση.
  13. Απ΄ ευθείας ανάθεση αγοράς ακινήτου στο Ο.Τ. 61 ιδιοκτητών Αναστασίου Σπανού & κληρονόμων Κούτουλα Σοφίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 191, παρ 1 του Ν. 3463/2006.
  14. Συμμετοχή σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα INTERREG Europe.
  15. Δαπάνες δράσεων ευαισθητοποίησης στο πλαίσιο του προγράμματος LIFEPAYT.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet