«Ο τρίτος άνθρωπος» κλείνει την κινηματογραφική περίοδο του Cine «Αργώ»
Πολιτισμός

«Ο τρίτος άνθρωπος» κλείνει την κινηματογραφική περίοδο του Cine «Αργώ»

Το Cine «Αργώ» που υλοποιεί ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου «Αργώ» κάνει… τις βαλίτσες του για καλοκαίρι και κλείνει τη χρονιά με έναν… διαφορετικό τρόπο.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος σε σχετική ανακοίνωσή του «κλείνει μία σεζόν που μας ταξίδεψε σε μέρη μαγικά, μας γνώρισε ανθρώπους ξεχωριστούς, γέμισε τις Πέμπτες μας με ήχους και χρώματα μέσα από τις κινηματογραφικές
εικόνες των πολλών και διαφορετικών ταινιών που προβάλαμε! Και πάντα με συνοδοιπόρους όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία και την παρέα σας όλους αυτούς τους μήνες!».

Για όλους τους φίλους του Cine «Αργώ» οι διοργανωτές κλείνουν τη χρονιά με έναν διαφορετικό τρόπο και προσκαλούν όλους σε Θερινό Σινεμά, εκτάκτως, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 21:00, στα γραφεία του Συλλόγου «Αργώ» (Σοφοκλή Βενιζέλου 20, Χαλάνδρι) στην προβολή ενός αρχετυπικού φιλμ-νουάρ, του αριστουργηματικού «The third man» («Ο τρίτος άνθρωπος»).

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένας Αμερικανός συγγραφέας αναζητά έναν εξαφανισμένο φίλο του στη μεταπολεμική Βιένη, η οποία βρίσκεται υπό την κατοχή των συμμαχικών στρατευμάτων.

Παραγωγή: Μ. Βρετανία – 1949
Σκηνοθεσία: Carol Reede
Σενάριο: Graham Greene
Πρωταγωνιστούν: Orson Welles, Joseph Cotten, Alida Valli, Trevor Howard, Bernard Lee, Ernst Deutsch
Μουσική: Anton Karas
Φωτογραφία: Robert Krasker
Διάρκεια: 104΄

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet