Τα έργα της Έκθεσης Ζωγραφικής Ενηλίκων θαύμασε ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Πολιτισμός

Τα έργα της Έκθεσης Ζωγραφικής Ενηλίκων θαύμασε ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Την Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων που διοργάνωσε το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης που διεξήχθη στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τις δημιουργίες που εκτέθηκαν.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της παράταξής του «οι υψηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους πολίτες να επισκεφθούν την έκθεση ζωγραφικής ενηλίκων. Για μια ακόμη χρονιά τα έργα ήταν υψηλού επιπέδου, φτιαγμένα με πολύ μεράκι από τους 25 ενήλικες εκθέτες».

Ο κ. Γ. Θεοδωρακόπουλος συνεχάρη τους καλλιτέχνες συμπολίτες του και ενημερώθηκε από την υπεύθυνη καθηγήτρια ζωγραφικής του Δήμου, κα Αργυρώ Παφίλη-Καρίμαλη, για τη λειτουργία της έκθεσης, η οποία έκθεση, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «είχε καθιερωθεί ως θεσμός επί δημαρχίας του».

«Όταν βρίσκεσαι μπροστά σε έναν τέτοιο θησαυρό δημιουργίας δεν μπορείς παρά να εκφράσεις τον θαυμασμό σου. Στηρίξαμε την περίοδο της δημαρχίας μας (2007-2011) τους δημιουργούς μας και καθιερώσαμε την αίθουσα αυτή ως τον επίσημο εκθεσιακό χώρο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε καλλιτεχνική πρωτοβουλία.  Συγχαρητήρια σε όλους» τόνισε ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet