Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 του Δήμου Χαλανδρίου
Πολιτισμός

Ξεκίνησε το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 του Δήμου Χαλανδρίου

Με «Νύχτες Αλληλεγγύης» απάντησαν στις υψηλές θερμοκρασίες όσοι επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο 1η και 2 Ιουλίου το Θέατρο της Ρεματιάς Χαλανδρίου για τις πρώτες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων (ΦΙΛΟΝ), που άνοιξε το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ, αντάμειψε τους εκατοντάδες πολίτες που γέμισαν το θέατρο το Σάββατο 1η Ιουλίου, αψηφώντας τον καύσωνα, με την αριστουργηματική παρουσίαση κλασικών έργων. Οι φίλοι και οι φίλες της Ρεματιάς δεν έλειψαν όμως από το θέατρο ούτε την Κυριακή 2 Ιουλίου γιορτάζοντας με τους DA BAND και τους LOS DEL SUR την έναρξη της διοργάνωσης σε soul, funk και latin ρυθμούς και απολαμβάνοντας μια πιο …φιλική θερμοκρασία.

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2017 – «Νύχτες Αλληλεγγύης», που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου, συνεχίζεται από Δευτέρα 3 Ιουλίου με θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων φιλοδοξεί να προσφέρει πλούσια καλλιτεχνικά ερεθίσματα κατά τη διάρκεια όλων των καλοκαιρινών μηνών στη δροσερή αγκαλιά του Θεάτρου Ρεματιάς. Ο Δήμος Χαλανδρίου, με ανακοίνωσή του, καλεί τους πολίτες να υπάρξουν και φέτος, όπως και πέρυσι, ενεργοί συμμέτοχοι στη μεγάλη γιορτή της πόλης, παρακολουθώντας έργα θεάτρου, μουσικής, χορού, με ελεύθερη είσοδο στην πλειονότητά τους, και συνεισφέροντας με τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές της πόλης και τους πρόσφυγες.

Στο Θέατρο της Ρεματιάς (πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου) υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης με αυτοκίνητο για τα άτομα με κινητική αναπηρία καθώς και τουαλέτα ΑμεΑ.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet