Συνάντηση δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον πρέσβη της Παλαιστίνης
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τον πρέσβη της Παλαιστίνης

Με τον πρέσβη της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi συναντήθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, στο γραφείο του στο δημαρχείο. Η συζήτηση ανάμεσα στους δύο άντρες είχε ως στόχο, όπως ενημερώνει ο Δήμος, την ανταλλαγή πολιτιστικών παραστάσεων, ενδιαφερόντων και σκέψεων με στόχο τη μεταξύ τους συνεργασία για την προσφορά ποιοτικού πολιτιστικού περιεχομένου στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως τονίζει σχετικά ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης: «Αποδέχθηκα την πρόσκληση του εξοχότατου πρέσβη της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi με στόχο να προωθήσουμε πολιτιστικές συνεργασίες στον Δήμο μας. Ο Πολιτισμός, σε όλες του τις εκφάνσεις και τις οπτικές ανά τον κόσμο, πλουτίζει τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τον ψυχικό και πνευματικό μας κόσμο. Αποτελεί προϋπόθεση της εξέλιξής μας και για εμάς ως διοίκηση σημαντική προτεραιότητα να προάγουμε και να προωθούμε εκδηλώσεις που μας ενώνουν, που αναδεικνύουν την ποιότητα του χαρακτήρα που μας διακρίνει, εκδηλώσεις και πολιτιστικό περιεχόμενο που θα είναι αρωγοί μας για μία καλύτερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα».

Ο δήμαρχος έδωσε ως αναμνηστικό δώρο της συνάντησής του με τον πρέσβη της Παλαιστίνης το ιδιαίτερα επιμελημένο λεύκωμα του Ιστορικού και Λαογραφικού Συλλόγου «Πευκιώτικες Ρίζες» για την ιστορική πορεία και τις μνήμες από την εποχή που η Πεύκη ονομαζόταν ακόμη Μαγκουφάνα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet