«Ο Διάλογος των Χρωμάτων» ομόρφυνε τις μέρες στη Λυκόβρυση και Πεύκη
Πολιτισμός

«Ο Διάλογος των Χρωμάτων» ομόρφυνε τις μέρες στη Λυκόβρυση και Πεύκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου η μεγάλη γιορτή της έκθεσης «Ο Διάλογος των Χρωμάτων», του Τμήματος Ενηλίκων του Εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρ. Σμύρνης και Ρήγα Φεραίου).

Τα εγκαίνια της έκθεσης είχαν πραγματοποιηθεί την περασμένη Τετάρτη 28 Ιουνίου. Το φιλότεχνο κοινό της Λυκόβρυσης και της Πεύκης είχε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της έκθεσης να θαυμάσει την εξαίρετη προσπάθεια του Τμήματος Ενηλίκων του ΠΕΑΠ, με υπεύθυνη του Εργαστηρίου την έμπειρη και δεξιοτέχνη της ζωγραφικής δασκάλα Αργυρώ Παφίλη.

Ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με το Τμήμα Ζωγραφικής Ενηλίκων και τα μέλη του: «Η προσπάθεια που καταβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι πραγματικά αξιόλογη, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης δασκάλας τους Αργυρώς Παφίλη, στην οποία και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το συνολικό έργο της. Οι ενήλικες του Τμήματος του ΠΕΑΠ δουλεύουν τα χρώματα με πολύ μεράκι και αγάπη, δημιουργώντας πραγματικές καταθέσεις ψυχής, με όποιο ζωγραφικό θέμα και αν αποφασίσουν ν’ ασχοληθούν. Τα έργα τους είναι πηγή έμπνευσης για όλους εμάς τους συμπολίτες τους, έργα που αποπνέουν την αύρα καθάριων ψυχών, όπου ο πολιτισμός, η αγάπη για την τέχνη και τον άνθρωπο αναβλύζουν αβίαστα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης τόνισε: «Τα έργα των συμπολιτών μας είναι πραγματικά άξια θαυμασμού κι ενδεικτικά του ψυχισμού των καλλιτεχνών που βρίσκονται πίσω από αυτά. Οι συμπολίτες μας είναι άνθρωποι αξιόλογοι, που μας δείχνουν ότι η τέχνη και ο πολιτισμός μάς ενώνουν και μας βοηθούν να πάμε ένα βήμα παραπέρα, όλοι μαζί ως μία οικογένεια. Πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς, αλλά και στη δασκάλα τους Αργυρώ Παφίλη, για τον συντονισμό άλλης μίας υπέροχης δουλειάς».

«Οι καλλιτέχνες του Δήμου μας είναι τα μάτια της ψυχής μας», επεσήμανε σχετικά η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, που συνεχάρη προσωπικά όλους τους καλλιτέχνες δημιουργούς για το εξαιρετικό τους έργο κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet