2ος ανάμεσα στους 31 καλύτερους σκακιστές κάτω των 8 ετών ο Μ. Βάσσης
Αθλητισμός

2ος ανάμεσα στους 31 καλύτερους σκακιστές κάτω των 8 ετών ο Μ. Βάσσης

Δεν έχουν τέλος οι μεγάλες διακρίσεις του 7χρονου πρωταθλητή του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού & Αθλητικού Ομίλου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» Μιχάλη Βάσση, που έκανε και πάλι υπερήφανο τον σύλλογό του, με μια ακόμη τεράστια επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο, προσφέροντας χαρά στους γονείς του, στον προπονητή του, σε όλα τα μέλη και τους φίλους του «Αριστοτέλη».

Στο Πανελλήνιο Νεανικό Πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών, που διεξήχθη στο Ρίο της Πάτρας, από τις 26/6/2017 έως 2/7/2017, κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα στους 31 καλύτερους σκακιστές της κατηγορίας, οι περισσότεροι των οποίων είναι 8 ετών, πετυχαίνοντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 αγώνες. Έτσι, κατετάγη 1ος στην Ελλάδα από τους 7χρονους, αφού ο επόμενος καλύτερος συνομήλικός του τερμάτισε στην ένατη θέση της γενικής κατάταξης.

Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου για την κατηγορία, είχαν ιδιαίτερη δυσκολία και έντονο συναγωνισμό μέχρι το τέλος, ενώ διεξήχθησαν σε πολύ φίλαθλο πλαίσιο.

Με αυτή την επίδοσή του ο Μιχάλης εκπροσωπεί την Ελλάδα σε παγκόσμιο επίπεδο στην κατηγορία του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, του εύχεται να είναι υγιής και να συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια αγάπη για το σκάκι. Ιδιαίτερα συγχαίρει και τον προπονητή του Δημήτρη Ντουντανιώτη, τον εξαιρετικό του δάσκαλο, όπως και τους γονείς του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet